Taxatie van machines en inventaris
Taxatie van installaties
Taxatie van opstallen

Taxatierapport voor verzekering

Verzeker u van de juiste waarde…

Je moet er niet aan denken, brand of een andere calamiteit waardoor uw bedrijfsactiviteiten worden beperkt of zelfs stil komen te liggen. Stel dat het gebeurt dan wil je in ieder geval goed genoeg verzekerd zijn.

Maar wat is de herbouwwaarde van uw onroerend goed? Wat is uw bedrijfsinventaris waard? Als de (vervangings)waarde te laag wordt ingeschat is sprake van onderverzekering. Bij schade keert de verzekering te weinig uit om deze te kunnen herstellen en dit kan zelfs tot faillissement leiden.

De vastgelegde waarden in onze taxatierapporten zijn bindend voor de verzekeraar en zorgen ervoor dat u snel kunt herbouwen en vervangen zonder oneindige discussies achteraf.

Waarom een taxatierapport

Als u een verzekering wilt afsluiten is een taxatierapport van belang. Onze verzekeringstaxaties worden veelal uitgevoerd conform artikel 7:960 BW. Dat houdt in dat u zich kunt verzekeren voor de nieuwwaarde in plaats van de dagwaarde. Het taxatierapport wordt aangetekend in de verzekeringspolis en zorgt voor een goede en vlotte afhandeling bij eventuele schade.

Wij verzorgen taxaties voor

Onze verzekeringstaxaties worden bovendien geaccepteerd door alle verzekeraars.

Systeem van verzekeringstaxatie en waardebepaling

De Taxatie Company biedt verzekeringstaxaties en waardebepalingen aan volgens een uniek module systeem. Zowel de vorm van opname als de rapportage wordt in overleg met u bepaald. U weet derhalve vóór de start van het taxatie proces wat u van ons kan en mag verwachten.

taxatierapport