Uw contra expert bij brandschade

Schade expertise

Schade

Brand, water, bliksem, hagel of storm kunnen grote schade aanrichten. We lezen er zelfs regelmatig over in het nieuws. Als het je overkomt dan wil je maar één ding, zo snel mogelijk de schade herstellen zodat je weer door kunt.

Schade expert

Als eerste meldt u de schade bij uw verzekering, deze schakelt een schade expert in. Deze schade expert moet de hoogte van het schadebedrag vaststellen. Maar omdat zoiets voor uzelf geen dagelijkse kost is, is het moeilijk te controleren of u wel krijgt waar u recht op hebt.

Waarom contra expertise

Een contra-expert behartigt uw belangen bij de afhandeling van uw schade. De inschakeling van een contra expert voorkomt gedoe met de verzekering. Bovendien helpt hij of zij u bij de inventarisatie van de noodmaatregelen die nodig zijn om zo snel mogelijk weer operationeel te worden zoals bijvoorbeeld noodhuisvesting.

Wacht daarom niet met het inschakelen van een contra expert maar doe dit tijdens of direct na het voorval.

Vergoeding contra-expertise

In de voorwaarden van de meeste verzekeringspolissen is opgenomen dat de verzekeraar de kosten van een contra expertise vergoedt. Zo staat u er in moeilijke tijden niet alleen voor.

Voor onze (contra) expertise schakelen wij de specialisten van Coolen Expertise in.